Veelgestelde vragen

Index


Hoe laat kan ik me inschrijven op de aankomstdag?

Je kunt je inschrijven vanaf 15:00 uur 's middags. Kom je eerder, dan zul je helaas moeten wachten!

Wanneer kan ik reserveren voor de zomer van 2014?

Je kunt een plek reserveren voor de komende zomer, vanaf 1 februari 2014 tot maandag 1 juli 2014. Na 1 juli kun je nog wel mailen voor een plek, maar kunnen we geen garantie geven dat er ook daadwerkelijk een plek vrij is voor je.

Hoe groot mag mijn tent zijn?

Wij hanteren voor tenten, vouwwagens en caravans de vuistregel, dat je per persoon ongeveer 3 m2 aan tenten bij je mag hebben. Dus bijvoorbeeld maximaal een oppervlak van 15 m2 aan tenten voor 5 personen. Zijn je tenten groter dan deze oppervlakte, dan zul je op zoek moeten naar iets anders. Stacaravans zijn niet toegestaan.

Rijdt er een bus naar de camping?

Helaas, er rijdt geen bus naar Camping Dennenoord. Je zult dus een taxi moeten bellen. Maar je kunt natuurlijk ook fietsen of lopen.

Mag ik een partytent meenemen?

Ja, je mag gratis een partytent voor je eigen kampeermiddel plaatsen, het is niet nodig om deze in te vullen op het reserveringsformulier.

Mag ik ook een bank meenemen?

Nee, dat mag vanaf dit jaar NIET meer en geldt ook voor alle andere soorten huiskamermeubelen zoals salontafels, kastjes e.d.. !!!! GEEN banken meenemen dus !!!!

Wat kan ik beter niet meenemen?

Alles wat overlast kan veroorzaken voor je medekampeerders, kun je beter thuislaten; een radio is leuk, maar je drive-in installatie is veel te groot en kun je dus beter thuis laten. Dingen als vuurwerk, luchthoorns, enzovoorts worden ook niet gewaardeerd. VANAF DIT JAAR OOK GEEN BANKEN.
Ook elektrische apparaten die teveel stroom verbruiken, kun je beter niet meenemen, aangezien ze het op een camping toch niet doen. Denk hierbij aan alle apparaten die verwarmen (fohn, straalkachel, kookplaat, elektrische barbecue, waterkoker, magnetron, friteuse, koffiezetapparaat, tosti-ijzer, ...) of koelen (airco, vriezer (een koelkastje kan wel)).

Kan ik pinnen op de camping?

Nee, vanaf 2008 kun je niet meer pinnen op de camping. Door strengere Europese regels kunnen wij helaas geen pin-service meer bieden.

Wanneer is de camping geopend?

Camping Dennenoord is in 2014 geopend van vrijdag 30 mei tot maandag 1 september.

Hoe oud moet je zijn, om op Camping Dennenoord te mogen kamperen?

De minimumleeftijd om op Camping Dennenoord te mogen kamperen is 15 jaar. Als je 15 jaar bent mag je hier alleen kamperen met schriftelijke toestemming van je ouders.

Wat voor stroomaansluitingen zijn er?

We gebruiken op Camping Dennenoord -- net als de meeste campings in Europa -- EURO-stekker aansluitingen. Dit zijn van die blauwe stekkers met drie pinnen. Je stroomkabel moet een mannetjesstekker hebben (dus met pinnen).

Hoeveel kun je aansluiten op een stroomaansluiting?

De stroomaansluitingen op Camping Dennenoord zijn 2 Ampère, dus ongeveer 460 Watt. Je kunt hier prima je mobieloplader, een radio, koelkast en verlichting op aansluiten. Apparaten die meer stroom verbruiken werken niet op deze stroomaansluitingen (zie ook elders in deze FAQ). TIP: neem LED-lampen mee, dan heb je meer stroom over voor andere apparaten.

Waar zijn die polsbandjes eigenlijk voor?

We doen iedereen die bij ons komt kamperen een polsbandje om, zodat wij makkelijk kunnen zien wie er op de camping staat en wie niet. We hebben verschillende kleuren bandjes (oranje, geel en groen), voor verschillende leeftijden. Dit is voor de drank- en tabaksverkoop, zodat we geen sigaretten of alcohol aan mensen verkopen, aan wie we dat niet mogen verkopen.

Ik kan niet reserveren! De invulvelden doen het niet!

Zoals in grote letters op de reserveringspagina is vermeld, is dit een bug in Internet Explorer 6 en eerder. Lees de instructies op de reserveringspagina door, en download gratis Internet Explorer 7, 8, Chrome, Firefox of iets dergelijks.

Mag ik onder de 18 jaar alcohol drinken op de camping?

Ja, alleen bij je eigen tent mag je alcohol (met mate natuurlijk) drinken. Je mag alleen geen alcohol kopen in de horeca en de winkel.

Meer informatie?
Heb je vragen of wil je iets meedelen neem dan contact met ons op.
Buiten het hoogseizoen kun je het beste mailen.

Bel: 0529 - 451 857
Of stuur een email naar: Camping Dennenoord