Jongerencamping

In de zomervakantie is Camping Dennenoord met in de drukste weken zo'n 700 tot 800 jongeren per dag een donders gezellige jongerencamping!

De kantine en het kampwinkeltje zijn tijdens het hoogseizoen elke dag geopend.

Kantine

In de kantine bevindt zich ook een snackbar, waar je als je trek hebt, bijvoorbeeld een patatje, tosti, belegd versgebakken broodje of een pizza kunt halen.

Kampwinkeltje

In de kampwinkel kun je dagelijkse benodigdheden zoals etenswaar, GEKOELD bier, dubbelfris of melk kopen. Tijdens het hoogseizoen zijn er dagelijks vers gebakken broodjes.

Discotheek

De discotheek is van ongeveer half juli tot half augustus elke dag geopend, behalve op zaterdag (dan rijden er gratis discobussen naar Lucky in Rijssen, Zaal Dijk in Lemele en Takens in Balkbrug); buiten deze periode zijn de openingsdagen afhankelijk van het aantal gasten op de camping.

Volleybalveld

Er is een volleybalveld om op te (voet-)volleyballen en een groot sportveld om te voetballen, of bijvoorbeeld te kratstapelen.

Vakantieliefde

Kortom: Camping Dennenoord is dé manier om je nieuwe vakantieliefde te ontmoeten of om gewoon met je vrienden een te gekke vakantie te beleven!

Toegang vanaf 15 jaar!

Als je 15 jaar of ouder bent, mag je zelfstandig bij ons kamperen. Ben je 15 jaar, dan moet je wel schriftelijke toestemming van je ouders hebben. Voor een toestemmingsformulier (pdf) klik HIER. Wordt ook meegestuurd met de reserveringsbevestiging.

''Groeten uit Ommen!''

"Groeten uit Ommen!"

Buikglijden

Ook worden er dan diverse activiteiten georganiseerd, waar je eventueel aan mee zou kunnen doen.

Vijver

Er is een vijver waar je lekker kunt luieren en zonnen. Je kampeert op veldjes met alleen maar jongeren om je heen.

Als je 15 jaar of ouder bent, mag je zelfstandig bij ons kamperen. Ben je 15 jaar, dan moet je wel schriftelijke toestemming van je ouders hebben.

Meer informatie?
Heb je vragen of wil je iets meedelen neem dan contact met ons op.
Buiten het hoogseizoen kun je het beste mailen.

Bel: 0529 - 451 857
Of stuur een email naar: Camping Dennenoord